راز و رمز یک حلوای خوشمزه

راز و رمز یک حلوای خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”راز و رمز یک حلوای خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

برای شما هم پیش آمده است که یک باره هوس خوردن حلوا بکنید و تمام مواد لازم آن را داشته باشید.

 

پس دست به کار شوید و به نکاتی که در ادامه برای پخت بهتر حلوا ارائه داده ایم، توجه کنید.
۱-یکی از نکاتی که برای تهیه حلوا باید به آن توجه داشته باشیم و شاید اولین و اصلی ترین نکته هم باشد، آرد و روغن است که از مرغوب ترین مواد باشد.
۲- برای تهیه حلوا باید با حوصله آرد (سبوس دار نان سنگک) را الک کنید تا همه ذرات آن در روغن تفت بخورد و گلوله نشود.
۳-بهترین روغن برای تهیه حلوا، روغن های حیوانی و زرد رنگ است. بعضی از ترکیب روغن جامد و مایع استفاده می کنند.

۴-برای معطر کردن حلوا از هل ساییده استفاده کنید تا دانه های آن زیر دندان نیاید.

۵- پخت حلوا با روغن مایع حلوا را شل می کند که قابل ریختن در قیف و کار با ماسوره نخواهد بود.
۶- مقدار شکر باید دقیق باشد. کمی آن (شهد) باعث می‌شود حلوا انسجام نداشته باشد و تکه تکه شود.
۷- یک نکته کلیدی در تهیه حلوا این است که دمای شهد و آرد تفت داده شده باید یکسان باشد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.