دستور پخت چند نوع نان

دستور پخت چند نوع نان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت چند نوع نان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

نان لواش خانگی

مواد لازم برای ۶ نان
آرد گندم -۲ لیوان
خمیر مایه – یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک – یک دوم قاشق چای‌خوری
آب ولرم – به مقدار کافی
روغن – ۳ قاشق سوپ‌خوری
شکر- یک قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

در ظرف مناسبی آرد الک شده ‌، نمک و خمیر مایه را مخلوط و بعد از ورآمدن شکررا اضافه کنید.

سپس روغن و آب ولرم (در حدی که فقط گرم‌ باشد) را کم کم به مواد اضافه کنید تا موقعی که خمیر به دست نچسبد.

حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید و روی آن را دستمال بکشید و یک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

دوباره چند دقیقه ورز دهید، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید وچانه ها را درسینی که آرد پاشیده اید، برای ۱۵ دقیقه قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

چانه ها را با وردنه روی سطحی که آرد پاشیده اید، نازک باز کنید.

یک تابه را وارونه روی اجاق گاز بگذاریدو خمیر باز شده را با دو دست دارید و روی تابه قرار دهید. یک طرف آن که پخت ، نان را برگردانید و طرف دیگر را بپزید.

نان صبحانه

مواد لازم ( برای ۲۰ عدد) :
کره – ۳۰گرم
شیر – یک لیوان
شکر-۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ – یک عدد
مایه خمیر- ۲ قاشق مرباخوری
آرد – ۳ پیمانه
روش تهیه
ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کنید.
سپس یک پیمانه شیر را به آن اضافه کنید.
دو قاشق غذاخوری شکر را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید و بلافاصله اجاق را خاموش کنید.
اگر مخلوط ولرم است، دو قاشق مایه خمیر را اضافه کنید و هم بزنید و ۵ دقیقه فرصت دهید.
۳ پیمانه آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید.
اگر خمیر به نظر کمی چسبناک است ، آرد را اضافه نکنید.
روی خمیر را با یک کیسه نایلونی بپوشانید و یک ساعت زمان بدهید تا خمیر ور بیاید و از نظر حجمی دو برابر شود.
خمیر را فشار دهید و دوباره روی آن را به مدت ۴۰ دقیقه بپوشانید .
خمیر را تقسیم کنید تا ۱۶ تکه خمیر به دست آید و بعد خمیرها را به شکل یک توپ چانه بگیرید.
نان ها را به شکل دلخواه درآورید و بگذارید تا حجم نان ها دو برابر شود.
فر را روشن کنید (۲۰۰ درجه سانتی گراد) و وقتی فر داغ شد نان‌ها را آرام، بدون آن‌که فشارشان دهید روی سینی قرار دهید و در فر بگذارید تا طلایی شوند.

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.