خورش ریواس یک غذای بهاری با طعمی فوق العاده

خورش ریواس یک غذای بهاری با طعمی فوق العاده

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”خورش ریواس یک غذای بهاری با طعمی فوق العاده” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ۴ نفر

ریواس – یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان – نیم کیلوگرم
پیاز – ۲ عدد
شکر – ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم
نعناع تازه – ۱۵۰ گرم
جعفری تازه – ۲۵۰ گرم

روش تهیه

پیازها را پوست و بعد از شستن ریزخرد کنید.

سپس دریک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ بیفزایید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.

ریواس‌ها را پوست و بعد از شستن به‌اندازه دو بند انگشت خرد کنید.

نعناع و جعفری تازه را بعد ازپاک کردن و شستن، ریز خرد کنید.
در تابه کوچکی، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
بعد از آن‌که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش جا بیفتد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.