خواص صمغ عربی چیست؟

خواص صمغ عربی چیست؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”خواص صمغ عربی چیست؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

صمغ عربی چیست؟

صمغ عربی با نام‌های آزودتازی، صمغ آکاسیا، کم عربیک، برغند و فرط هم شناخته می‌شود. زمانی که روی شاخه‌های درختچه آکاسیا خراش‌های سطحی ایجاد می‌شود، این درختچه به صورت طبیعی نوعی عصاره گیاهی ترشح می‌کند، این عصاره در مجاورت هوا خشک می‌شود و صمغ عربی به وجود می‌آید. رنگ صمغ عربی بین سفید تا قهوه‌ای متغیر است و هرچه رنگ این صمغ به سفید یا سفید مایل به زرد نزدیکتر باشد، مرغوبیت آن بیشتر است. این صمغ یک مکمل گیاهی پرخاصیت و پرکاربرد است و امتحان کردن آن بی‌فایده نخواهد بود.

خواص درمانی صمغ عربی

کاهنده دردهای سینه و برطرف کننده التهابات گلو، التیام‌بخش خراش‌های ریه و خلط‌آور، صاف کننده صدا و برطرف کننده خشونت حلق و قصبه ریه، قطع کننده خونروی از سینه و ریه و مسکن سرفه‌های مقاوم، مقوی معده و روده و مفید برای دستگاه گوارش، مسکن دردهای عصبی و شفاف کننده پوست، قطع کننده اسهال‌های صفراوی و مفید برای ناراحتی روده‌ها، نرم کننده و رفع کننده برافروختگی‌ها و اورام (ورم‌ها) می‌باشد. در استعمال خارجی نیز برطرف کننده زخم سوختگی و خراش‌های پوست می‌باشد. در ضمن پودر صمغ عربی مخلوط شده با زرده تخم مرغ، آب ولرم و آب میوه (ترجیحاً آب خیار) به صورت ماسک برای رفع چین و چروک پوست مفید است.

خواص صمغ عربی چیست؟
خواص صمغ عربی چیست؟

خواص صمغ عربی برای اپیلاسیون

  • می‌توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.
  • به دلیل داشتن مواد طبیعی هیچ آلرژی برای شما ایجاد نمی‌کند.
  • در تمامی نواحی بدن از قبیل دست ، صورت ، پاها و یا برای موم انداختن ناحیه واژن قابل استفاده است.
  • پس از چند بار اپیلاسیون کردن، موهای صورت نرم‌تر و نازک‌تر می‌شوند.
  • اپیلاسیون با موم روشی ارزان و سریع برای رهایی از موهای زائد است.
  • این روش نسبت به دیگر شیوه‌ها ماندگاری بیشتری دارد. به طوری که موها برای رشد دوباره به ۳ تا ۸ هفته زمان نیاز دارند.

طرز تهیه صمغ عربی برای اپیلاسون

مواد لازم

  • شکر: یک فنجان
  • عسل: یک فنجان
  • آبلیمو: نصف فنجان
  • صمغ عربی: به مقدار لازم (اضافه کردن آن به موم اختیاری است.)

طرز تهیه

  • مرحله اول
    برای درست کردن موم عربی ابتدا شکر را در یک قابلمه ملایم روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. گاه گاهی آن را هم بزنید تا تمام شکر کاملا ذوب شود و به شکل کارامل درآید. به هم زدن ادامه دهید تا بوی مطبوع آن به مشامتان برسد.
  • مرحله دوم
    در این مرحله عسل و آبلیمو را به شکر اضافه کنید (حرارت بسیار کم) و به هم زدن ادمه دهید  تا مخلوط قوام بگیرد و مثل خمیر کیک شود.
    (می‌توانید صمغ عربی یا صمغ گوار نیز به این مخلوط اضافه کنید تا موم شما انعطاف پذیرتر شود.)
  • مرحله سوم
    اگر مخلوط بیش از حد غلیظ است یک قاشق غذاخوری آب به آن بیفزایید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. شربت آماده شده موم را روی سنگ سرد کانتر آشپزخانه یا یک تابه تمیز بریزید و با یک قاشق شربت را از لبه ها به سمت مرکز جمع کنید تا مواد منسجم شوند و به راحتی بتوانید با دست آن را بردارید. گلوله موم را حدود ۱۵ دقیقه با دست ماساژ دهید. حالا می‌توانید از موم عربی استفاده کنید.

توجه: اگر می‌خواهید موم را برای استفاده‌های بعدی نگهداری کنید؛ بعد از خنک شدن می‌توانید تا چند هفته آن را در یخچال و یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید.

نکته: به جای آبلیمو می‌توانید از مخلوط (یک قاشق چایخوری جوهر لیمو در دو قاشق آب گرم ) استفاده کنید.

منبع:ستاره،راسخون

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.