خمیر جادویی

خمیر جادویی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”خمیر جادویی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آرد – ۳ لیوان
خمیر مایه – ۳ قاشق چای خوری
تخم مرغ – یک عدد
شیر یا آب – یک لیوان
روغن – ۶ قاشق غذاخوری
نمک – یک قاشق چای خوری
شکر – ۴ قاشق چای خوری

۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و یک قاشق چای خوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

 

سپس ۵ تا ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند.
۲ – تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا ی

کدست شود، خمیر مایه را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شود سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن، مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن ۱۰ دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست بیاید.

۴- داخل یک کاسه را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید.

 

روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و می‌توانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری کنید.
۶- خمیر بسیار ترد و سبک و مناسب برای انواع غذاهاست. حتی می‌توانید آن را در روغن سرخ کنید. این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.
مقدار آرد را زیاد نکنید واگر چسبندگی داشت مقدار کمی روغن اضافه کنید و خوب ورز دهید.می توان این خمیر را برای تهیه پیتزا، انواع پیراشکی، اشترودل، نان صبحانه، انواع نان های شکم پر، نان شیرمال، نان های مغزدار و بسیاری از غذاهای خوشمزه استفاده کرد.برای نان هایی که می‌خواهید شیرین باشد، می‌توانید میزان شکر را تا یک لیوان اضافه کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.