حلیم خانگی و کش دار برای سفره افطار

حلیم خانگی و کش دار برای سفره افطار

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” حلیم خانگی و کش دار برای سفره افطار” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

گندم پوست گرفته – نیم کیلوگرم
گوشت گردن یا گوشت بوقلمون – نیم کیلوگرم
پیاز- ۲ عدد
آب گوشت – ۳ لیوان
نمک و دارچین – به میزان لازم
کره – ۱۰۰ گرم

برای تهیه حلیم، ابتدا گندم را بشویید و از یک شب قبل آن را خیس کنید و روز بعد آن را بپزید . سعی کنید آب گندم‌ها تبخیر شود و بعد از روی حرارت بردارید.

گوشت را با دو عدد پیاز بپزید .

بعد از پخت حدود سه لیوان از آب آن باقی‌مانده باشد.

سپس استخوان‌های گوشت را درآورید و آن را ریش ریش کنید. گندم پخته شده را در مخلوط‌‌کن بریزید و مقداری از آب گوشت را به آن اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط‌کن را روشن کنید تا گندم‌ها نرم و مایه صافی حاصل شود.
در این مرحله، گندم نرم شده را کم کم به گوشت اضافه کنید و آب گوشت را همراه نمک به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید و با حرارت کم، مرتب به هم بزنید تا حلیم ته نگیرد و کشدار شود . ۵- می‌توانید مقداری از گوشت را برای تزیین نگه دارید . حلیم را در ظرف مناسبی بکشید و کره را ذوب کنید و به همراه دارچین و گوشت و در صورت تمایل شکر و خامه و کنجد روی حلیم بریزید و تزیین کنید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.