تفاوت دیزل ژنراتور و یو پی اس در چیست

تفاوت دیزل ژنراتور و یو پی اس

دیزل ژنراتور و یو پی اس عموما در کشور ما به یک دلیل خاص استفاده می شود و سیستم برق رسانی همیشه و به صورت مداوم فعالیت خواهد داشت و در صورتی قطعی برق در برخی شرایط مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد. در واقع تفاوت اصلی این دو دستگاه در نحوه برق رسانی و تبدیل انرژی است.

ژنراتور ها نیاز دارند که از یک سوخت جایگزین استفاده کرده و در واقع عمل تبدیل را انجام می دهند.

به یاد داشته باشید که یو پی اس ها تنها سیستم ذخیره انرژی در باتری های بزرگ با ظرفیت های بالا و تبدیل برقDC به متناوب توسط این دستگاه ها انجام می شود، ضمن که دیزل ژنراتور همان طور که از نامش مشخص است از سوخت فسیلی و گازوئیل استفاده می کند و در واقع این دستگاه در موارد خاص استفاده می شود و قطعا در برخی مدل ها توان بالاتری نیز دارد.

این دستگاه از سوخت فسیلی استفاده کرده و نیروی برق تولید می کند، البته که مدل های دیگری از جمله گازی نیز در بازار موجود می باشد.

درست مانند یک سیستم برق رسانی کاملا بدون نویز یو پی اس ها برق را پس از شارژ شدن باتری منتقل می کنند.

مراکز تولید برق با دیزل ژنراتور

ویژگی های دستگاه دیزل ژنراتور

ویژگی دستگاه دیزل ژنراتور چیست؟ در واقع دستگاه های یو پی اس مناسب سیستم ها، بانک ها و شرکت هایی هستند که نیاز به پایداری بیش از هر چیزی دیده می شود، مثلا اگر از سیستم های کامپیوتری استفاده می کنید قطعا این دستگاه بسیار مناسب تر از برق رسانی دیزل ها است، اما شما نیاز دارید که این دستگاه ها که توسط منبع تغذیه کنترل می شوند را شارژ کنید.

در ادامه تمامی این موارد باید عرض کنیم که دستگاه های ژنراتور ممکن است گاهی قطعی هایی داشته باشند که واسطه به نوع اتصال آن ها است و هر چه دستگاه بروز تر و جدید تر و البته از نظر فنی سرویس شده باشد وضعیت بهتری خواهد داشت.

به یاد داشته باشید که دستگاه های ژنراتور می توانند توان مصرفی برقی بالایی را تولید کنند و کل پروسه که در موتور این دستگاه ها انجام می شود مربوط به تبدیل انرژی ها است.

اما یو پی اس ها همان طور که گفتیم سیستم برخطی هستند، این دستگاه ها فرکانس کاری و ولتاژ را تثبیت می کنند و می توانند هماهنگ سازی برای سیستم های الکترونیکی حساس به وجود آورند. مثلا در های برقی و کره کره ای از جمله این موارد هستند که نیاز به جریان سازی برقی مداوم دارند.

انواع دیزل های ژنراتور

مزایای استفاده از دستگاه UPS

اگر بخواهیم بیشتر در مورد مزایا و استفاده های دستگاه یو پی اس به شما عزیزان شرح دهیم باید بگوییم که نویز در این سیستم ها وجود ندارد، ژنراتور ها ممکن است پس از مدتی فعالیت و یا همان در ابتدای کار نویز روی مدار ها و سیستم های کامپیوتری ایجاد کنند و این خود مشکل بزرگی است.

بعلاوه این که یو پی اس ها به دلیل مصارف بانکی، اداری و شرکتی می توانند نویز های وارده بر جریان برقی که حتی ربطی به دستگاه تولید انرژی ندارد را نیز تامین کنند.

این دستگاه ها نگه داری خاص و عجیبی ندارند، با توجه به میزان ولتاژ ذخیره سازی برق و همین طور توان کاری در ابعاد و اندازه های مختلف به فروش می رسند و شما می توانید هر کدام از این مدل ها را با توجه به برند و میزان نگه داری انرژی سفارش دهید.

با توجه به نوع ذخیر و تبدیل به برق متناوب، حتی اگر منطقه شما هم برق ناپایدار و نوسان داری داشته باشد، این مشکل توسط سیستم یو پی اس حل می شود.

مقایسه دستگاه دیزل ژنراتور و UPS

دیزل ژنراتور پس از قطع جریان برق مدت زمانی طول خواهد کشید که وارد جریان کار شده و برق مورد نیاز شما را تامین کند، این دستگاه ها عموما سر وصدا دارند و وقتی شروع به کار می کنند حتی آلودگی محیطی نیز ایجاد می کنند.

این در مورد ژنراتور های گازسوز البته کم تر از حالت دیزل و گازوئیل سوز است، البته این دو دستگاه در بسیاری از موارد و کار های حساس در کنار یکدیگر قرار می گیرند. البته که هزینه تهیه دیزل ژنراتور ها در بیشتر موارد کم تر است.

تفاوت موتور گازسوز و دیزل ژنراتور در چیست؟

دیزل ژنراتور همان گونه که مشخص است برای فعالیت و تولید برق از سوخت گازوئیل استفاده می کند در حالیکه موتور گازسوز از انرژی گاز استفاده میکنند.معمولا موتورهای گازسوز به خاطر استفاده از گاز کم هزینه تر می باشند.

مشکلی که ژنراتور های گازسوز دارند، حساسیت نسبت به میزان حرکت سوخت درون دستگاه است، کافیست چند لحظه سوخت قطع و یا حرکت آن با اختلال مواجه شود، در این صورت دیگر فعالیت درستی نخواهد داشت.

منبع: برق افشان سپاهان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.