تشخیص تازه و سالم بودن بکینگ پودر

تشخیص تازه و سالم بودن بکینگ پودر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””تشخیص تازه و سالم بودن بکینگ پودر”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بکینگ پودر یکی از مواد اولیه تهیه کیک می باشد که با تشخیص “سالم بودن بکینگ پودر” می توانید کیک های خوشمزه و پف دار تهیه کنید.

روش های تست سالم بودن بکینگ پودر :

یکی از مواد اولیه ای که باعث پف کردن کیک می شود بکینگ پودر است

ولی اگر نتوانید تشخیص دهید که بکینگ پودری که استفاده می کنید سالم و تازه است

می تواند به کلی کیک شما را خراب کند  تا تست سالم بودن بکینگ پودر را آموزش دهیم.

سالم بودن بکینگ پودر

تشخیص بکینگ پودر سالم :

برای اینکه سالم بودن بکینگ پودر را متوجه شوید دو روش کاربردی زیر را امتحان کنید.

 

استفاده از آب جوش :

نصف فنجان آب جوش
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

برای تشخیص سالم بودن بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری از آن را داخل آب جوش می ریزیم و مقداری هم می زنیم و اگر بعد از چند ثانیه شروع به حباب زدن کرد یعنی بکینگ پودر سالم است.

 

استفاده از سرکه :

نصف فنجان سرکه
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

مانند روش قبل عمل می کنیم و این دو ماده را باهم مخلوط می کنیم و با این تفاوت که اگر بکینگ پودر سالم باشد میزان حبابی که از واکنش این دو ماده با هم به وجود می آید زیاد است.

 

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.