تشخیص تازه و سالم بودن بکینگ پودر

تشخیص تازه و سالم بودن بکینگ پودر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””تشخیص تازه و سالم بودن بکینگ پودر”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بکینگ پودر یکی از مواد اولیه تهیه کیک می باشد که با تشخیص “سالم بودن بکینگ پودر” می توانید کیک های خوشمزه و پف دار تهیه کنید.

روش های تست سالم بودن بکینگ پودر :

یکی از مواد اولیه ای که باعث پف کردن کیک می شود بکینگ پودر است

ولی اگر نتوانید تشخیص دهید که بکینگ پودری که استفاده می کنید سالم و تازه است

می تواند به کلی کیک شما را خراب کند  تا تست سالم بودن بکینگ پودر را آموزش دهیم.

سالم بودن بکینگ پودر

تشخیص بکینگ پودر سالم :

برای اینکه سالم بودن بکینگ پودر را متوجه شوید دو روش کاربردی زیر را امتحان کنید.

 

استفاده از آب جوش :

نصف فنجان آب جوش
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

برای تشخیص سالم بودن بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری از آن را داخل آب جوش می ریزیم و مقداری هم می زنیم و اگر بعد از چند ثانیه شروع به حباب زدن کرد یعنی بکینگ پودر سالم است.

 

استفاده از سرکه :

نصف فنجان سرکه
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

مانند روش قبل عمل می کنیم و این دو ماده را باهم مخلوط می کنیم و با این تفاوت که اگر بکینگ پودر سالم باشد میزان حبابی که از واکنش این دو ماده با هم به وجود می آید زیاد است.

 

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.