ترخینه غذای محلی کدام استان است

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان ترخینه غذای محلی کدام استان است در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آش ترخینه یا دوئینه نوعی آش محلی است که از دوغ و شیر تخمیر شده درست می شود .

و این آش در لرستان ، کردستان ، کرمانشاه ، ایلام و همدان مورد استفاده قرار می گیرد .

اما این غذا در اصل غذای محلی لرستان می باشد .

این غذا از طریق خیس کردن بلغور گندم و یا جو در دوغ ترش می باشد که این جو و یا گندم به

مدت ده روز باید در دوغ ترش باقی ماند .

سپس این مواد را گلوله کرده و گیاهانی بومی به آن می افزاییم .

که شامل پونه و یا شلغم است .

سپس آن را زیر نور آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود .

البته می توان آن را درون تنورهای مخصوص نیز قرار داد .

این غذا را می توان جز غذاهای نیمه آماده دانست .

این غذا به عنوان یک آنتوبیوتیک طبیعی برای درمان سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد .

بنابراین این غذا را معمولا د روزهای سرد زمستان استفاده می کنند و بسیار مفید می باشد .

نحوه پخت این آش خوشمزه :

ابتدا باید چند تیکه از ترخینه خشک شده را داخل آب بندازید و کمی حبوبات به آن اضافه کنید .

سپس در انتها سبزی خشک را اضافه می کنید و زردچوبه و پیاز داغ را به آن اضافه می کنید .

البته در بعضی مناطق در همان ابتدا سبزی خشک شده را اضافه می کنند .

سپس می گذاریم تا خوب بپزد .

آش ترخینه چگونه تهیه می شود

ترخینه غذای محلی کدام استان است

ترخینه غذای محلی کدام استان است

این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .