ترخینه غذای محلی کدام استان است

ترخینه غذای محلی کدام استان است

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان ترخینه غذای محلی کدام استان است در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آش ترخینه یا دوئینه نوعی آش محلی است که از دوغ و شیر تخمیر شده درست می شود .

و این آش در لرستان ، کردستان ، کرمانشاه ، ایلام و همدان مورد استفاده قرار می گیرد .

اما این غذا در اصل غذای محلی لرستان می باشد .

این غذا از طریق خیس کردن بلغور گندم و یا جو در دوغ ترش می باشد که این جو و یا گندم به

مدت ده روز باید در دوغ ترش باقی ماند .

سپس این مواد را گلوله کرده و گیاهانی بومی به آن می افزاییم .

که شامل پونه و یا شلغم است .

سپس آن را زیر نور آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود .

البته می توان آن را درون تنورهای مخصوص نیز قرار داد .

این غذا را می توان جز غذاهای نیمه آماده دانست .

این غذا به عنوان یک آنتوبیوتیک طبیعی برای درمان سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد .

بنابراین این غذا را معمولا د روزهای سرد زمستان استفاده می کنند و بسیار مفید می باشد .

نحوه پخت این آش خوشمزه :

ابتدا باید چند تیکه از ترخینه خشک شده را داخل آب بندازید و کمی حبوبات به آن اضافه کنید .

سپس در انتها سبزی خشک را اضافه می کنید و زردچوبه و پیاز داغ را به آن اضافه می کنید .

البته در بعضی مناطق در همان ابتدا سبزی خشک شده را اضافه می کنند .

سپس می گذاریم تا خوب بپزد .

آش ترخینه چگونه تهیه می شود

ترخینه غذای محلی کدام استان است

ترخینه غذای محلی کدام استان است

این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.