ترخینه غذای محلی کدام استان است
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان ترخینه غذای محلی کدام استان است در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
آش ترخینه یا دوئینه نوعی آش محلی است که از دوغ و شیر تخمیر شده درست می شود .
و این آش در لرستان ، کردستان ، کرمانشاه ، ایلام و همدان مورد استفاده قرار می گیرد .
اما این غذا در اصل غذای محلی لرستان می باشد .
این غذا از طریق خیس کردن بلغور گندم و یا جو در دوغ ترش می باشد که این جو و یا گندم به
مدت ده روز باید در دوغ ترش باقی ماند .
سپس این مواد را گلوله کرده و گیاهانی بومی به آن می افزاییم .
که شامل پونه و یا شلغم است .
سپس آن را زیر نور آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود .
البته می توان آن را درون تنورهای مخصوص نیز قرار داد .
این غذا را می توان جز غذاهای نیمه آماده دانست .
این غذا به عنوان یک آنتوبیوتیک طبیعی برای درمان سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد .
بنابراین این غذا را معمولا د روزهای سرد زمستان استفاده می کنند و بسیار مفید می باشد .
نحوه پخت این آش خوشمزه :
ابتدا باید چند تیکه از ترخینه خشک شده را داخل آب بندازید و کمی حبوبات به آن اضافه کنید .
سپس در انتها سبزی خشک را اضافه می کنید و زردچوبه و پیاز داغ را به آن اضافه می کنید .
البته در بعضی مناطق در همان ابتدا سبزی خشک شده را اضافه می کنند .
سپس می گذاریم تا خوب بپزد .
آش ترخینه چگونه تهیه می شود
ترخینه غذای محلی کدام استان است
این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .