با این خوراکی ها قلب تان را تقویت کنید

با این خوراکی ها قلب تان را تقویت کنید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”با این خوراکی ها قلب تان را تقویت کنید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سلامت قلب خود در اوج خود با انتخاب غذاهای خوشمزه، سالم و مناسب برای تمام اعضای خانواده نگه دارید. از انواع توت ها و آجیل ها، تا ماهی و سبزیجات دارای برگ سبز، پیدا کنید که بهترین غذا برای سلامت قلب شما چیست.

با این خوراکی ها قلب تان را تقویت کنید
با این خوراکی ها قلب تان را تقویت کنید

۱٫جوی دوسر:

همانطور که می‌دانید جوی دوسر در برگیرنده فیبر محلول است و می‌تواند کلسترول خون را پایین بیاورد. این ماده همانند یک اسفنج عمل می‌کند و می‌تواند کلسترول را به خود جذب نماید. همین امر موجب کاهش کلسترول خون خواهد شد. سایر غلات سبوس دار همچون نان سبوس دار و پاستای تهیه شده از آرد سبوس دار می‌تواند برای سلامت قلب مفید باشد.

۲٫شکلات تلخ:

مطالعات متعددی نشان داده اند که مصرف شکلات تلخ می‌تواند مزایای زیادی برای قلب و سلامت آن داشته باشد. مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که مصرف روزانه شکلات تلخ می‌تواند خطر ابتلا به سکته و حملات قلبی را کاهش دهد.

این یافته‌ها تنها از شکلات تلخ حمایت کرده است. این موضوع بدین معنی است که شکلات ساخته شده از ۶۰ الی ۷۰ درصد کاکائو می‌توند مفید باشد. شکلات تلخ حاوی فلاونوئیدهایی است که به آن پلی فنول می‌گویند. این ماده می‌تواند به بهبود فشار خون، لخته شدن و التهاب کمک کند.

۳٫سویا:

محصولات سویا همچون توفو و شیر سویا بهترین روش برای اضافه کردن پروتئین به رژیم غذایی شما هستند. این محصولات سطح بالایی از اسیدهای چرب چند غیر اشباع ، فیبرها، ویتامین‌ها و مواد معدنی دارند. سویا می تواند فشار خون را در افرادی که در رژیم غذایی خود کربوهیدرات‌های تصفیه شده بالایی دارند کاهش دهد.در مقایسه با شیر یا سایر پروتئین‌ها، پروتئین سویا می‌تواند کلسترول بد خون را کاهش دهد.

۴٫اسفناج:

اسفناج یکی از بهترین سبزیجات خوراکی است زیرا ارزان و زودپز بوده و تقریبا هرجایی پیدا می شود. علاوه بر آن، فیبر، آهن، فولیک اسید و پتاسیم را که هر یک به تنظیم فشارخون و افزایش سلامت قلب کمک می کنند، به بدن می رساند. این بدان معنی نیست که یک بشقاب کامل اسفناج را در هر وعده غذایی بخورید، بلکه می توانید آن را به غذاهایی که دوست دارید اضافه کنید و یا می توانید نصف سالاد سبزیجات روزانه خود را با اسفناج جایگزین کنید.

۵٫چای سبز:

چای سبز منبع خوبی از کاتچین است که یک عنصر شیمیایی گیاهی است و میزان کلسترولی را که بدن در طول هضم و گوارش غذا جذب می کند، کاهش می دهد. نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز برای این منظور کافی است. علاوه بر آن، نوشیدن چای سبز به آرامش روح و جسم شما و نهایتا سلامت قلبتان کمک خواهد کرد.

۶٫دارچین:

دارچین،این ادویه متداول، دارای خواص مفید بسیاری برای سلامتی است. دارچین، اگر روزانه در حدود ۵ گرم مصرف شود،می تواند کلسترول بد را کاهش داده و از انسداد رگهای قلب جلوگیری کند. دارچین همچنین دارای آنتی اکسیدان است که سلامت دستگاه گردش خون را تضمین می کند. می توانید آن را تقریبا به همه چیز از جمله غذاهای در حال پخت، چای و قهوه اضافه کنید.

۷٫زردچوبه:

زردچوبه به دلیل طعم و رنگ ویژه و منحصربفردی که دارد شناخته شده است و یکی از مواد تشکیل دهنده متداول در ادویه کاری است. مصرف زردچوبه به سلامت قلب کمک می کند. اضافه کردن زردچوبه به رژیم غذایی روزانه می تواند التهاب و تشکیل پلاکهای خونی در رگهای قلبی را کاهش دهد. همچنین ماده رنگی زردچوبه به نام کرکیمن می تواند به از بین بردن چربیهایی که در رگها ته نشین می شوند، کمک کند.

۸٫ ماست:

برای یک درمان شیرین و خوش طعم که شریان ها را مسدود نخواهد کرد، یک فنجان ماست انتخاب کنید، که بیشتر از تنها فقط سلامت قلب شما محافظت می کند، دکتر آندریا پل، یک پزشک و افسر ارشد پزشکی در Boardvitals.com، بانک سوال آنلاین پزشکی می گوید. او می گوید : “ماست در برابر بیماری های لثه، که می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد، محافظت می کند”.

۹٫گردو:

به عنوان یک میان وعده مناسب در یک کیسه و یا در بالای یک سالاد، گردو عملکرد قلب شما را با چربی امگا ۳ سالم و آنتی اکسیدان ها افزایش می دهد. بریجت سووینی ، یک متخصص تغذیه مستقر در تگزاس و نویسنده ” انتظارات تغذیه ای: یک راهنمای عملی و خوشمزه در تغذیه پره ناتال می گوید: ” نشان داده شده است خوردن دو اونس در روز به منظور بهبود عملکرد رگ های خونی در میان افراد مبتلا به دیابت و همچنین محافظت از بیماری های قلبی در افراد در معرض خطر آن می شود . ” .

۱۰٫نخود فرنگی:

نخود فرنگی را با یک کاسه پاستا یا سالاد ترکیب کنید، یا از آنها به تنهایی به عنوان یک ظرف سالم قلبی استفاده کنید. کری گلاسمن متخصص تغذیه در نیویورک می گوید: “نخود فرنگی با فیبر غنی می شود، و آنها عطر و طعم خوب و رنگ های روشن به هر ظرف اضافه می کنند. “. نخود فرنگی همچنین می تواند به کنترل وزن، عنصر کلیدی برای سلامت قلب کمک کند. یک فنجان نخود فرنگی حاوی کمتر از ۱۰۰ کالری با ریز مغذی های فراوان، فیبر و پروتئین است. ،”

منبع:مشرق نیوز،اقتصادآنلاین،دکتر محمدحسین نجفی

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.