بادام زمینی،درختی و هندی چه خاصیتی دارند؟

بادام زمینی،درختی و هندی چه خاصیتی دارند؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”بادام زمینی،درختی و هندی چه خاصیتی دارند؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بادام زمینی

بادام زمینی چربی بالایی دارد و آن را در گروه دانه‌های روغنی طبقه‌بندی می‌کنند و به همین دلیل بخش عمده‌ای از بادام زمینی کشت شده در جهان برای ساخت و تولید روغن گیاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میزان چربی آن در حدود ۶۵-۴۴ درصد است و بخش عمده‌ی آن از چربی تک‌سیرنشده و چندسیر تشکیل شده‌است، همچنین بادام زمینی حاوی اسید اولئیک (۴۰-۶۰ درصد) و اسید لینولئیک است.

بادام زمینی حاوی پروتئین بالایی است. پروتئین بادام زمینی ۳۰-۲۲ درصد کالری دارد و به همین‌ خاطر آن را یکی از منابع غنی پروتئین گیاهی می‌دانند. فراوان‌ترین پروتئین در بادام زمینی arachin و conarachin است که می‌تواند با ایجاد حساسیت در برخی افراد سلامت آنها را به خطر بیندازد.

میزان کربوهیدرات بادام زمینی پایین است.  با توجه‌ به پایین‌بودن میزان کربوهیدرات‌ها و بالابودن پروتئین، چربی و فیبر در بادام زمینی شاخص گلوکز نیز در این آجیل بسیار پایین است و در نتیجه مصرف آن بعد از هر وعده‌ی غذایی از ورود سریع کربوهیدرات‌ها به خون جلوگیری می‌کند و به همین دلیل مصرف بادام زمینی برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.

این ویتامین ها در بادام زمینی جای دارد:بیوتین، مس ، ویتامین ب۳ ، اسدفولیک ، فسفر ، منیزیم ، ویتامین e

بادام زمینی یک غذای مناسب برای کاهش وزن معرفی می‌شود:

  • بادام زمینی با ایجاد حس سیری می‌تواند از مصرف غذاهای پرکالری مانند اسنک و برنج در افراد جلوگیری کند.
  • با توجه به میزان کالری دریافتی از مصرف بادام زمینی، افراد افزایش مصرف بادام زمینی را با کاهش مصرف دیگر مواد غذایی جبران می‌کنند.
  • وقتی بادام زمینی به اندازه‌ی کافی جویده نشود، ممکن است بخشی از آن بدون جذب‌شدن از طریق سیستم گوارش دفع شود.
  • پروتئین بالای موجود در بادام زمینی و چربی اشباع‌شده‌ی آن انرژی زیادی تولید می‌کند.
  • بادام زمینی منبع غنی فیبر است  که موجب کاهش ریسک ابتلا به اضافه‌وزن و چاقی در افراد می‌شود.

بادام هندی

۱٫ چروک پوست

بادام هندی حاوی مس و آهن است که از چروک پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست شود، همچنین بادام هندی از سرطان پوست جلوگیری می کند.

۲٫ مو

بادام هندی حاوی مس می باشد و به عنوان یک روش طبیعی به تقویت و افزایش رشد مو کمک کرده و از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری می کند.

۳٫معده و دستگاه گوارش

بادام هندی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است که بدن را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند. محققان دریافته اند که مصرف بادام هندی هضم را بهبود بخشیده و سبب کاهش التهاب معده می شود.

۴٫دیابت و قند خون

بادام هندی حاوی مقادیر بسیار کم قند و کلسترول است که آن را به یکی از بهترین آجیل ها برای افراد دیابتی تبدیل کرده است، بادام هندی حتی باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود.

عصاره هیدرو اتانولی موجود در بادام هندی برای جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش مقاومت به انسولین مفید است.

۵٫ کلسترول بالا و چربی خون

مطالعات نشان داده که بادام هندی حاوی مقادیر بالای فیبر رژیمی و چربی های غیر اشباع، پتاسیم و منیزیم است که می تواند برای درمان چربی و کلسترول بالای خون مفید باشد.

۶٫سرطان

تحقیقات نشان داده آنتی اکسیدان های فلاونول ها و پرو آنتوسیانیدین موجود در بادام هندی برای درمان سرطان مفید هستند.

۷٫ کم خونی

بادام هندی غنی از مس است که در متابولیسم آهن کمک کرده و باعث تشکیل گلبول های قرمز خون می شود. همچنین بادام هندی منبع غذایی آهن است که به رفع خستگی و درمان کم خونی کمک می کند.

بادام درختی

۱- پایین آورنده کلسترول بد (LDL) و کاهش دهنده بیماری‌های قلبی

بادام دارای مقدار زیادی چربی است، اما از نوع غیر اشباع! این چربی خطر بیماری‌های قلبی را کم می‌کند. تحقیقات نشان داده است که تمامی مغز‌های خوراکی، بیماری‌های قلبی و کلسترول بد را دور می‌کنند.

مطالعه‌ای نشان داده است، افرادی که ۵ بار در هفته آجیل می‌خورند، ۵۰ درصد احتمال خطر برای بیماری‌های قلبی را از خود دور می‌کنند.

۲- بادام، آنتی اکسیدان است.

ویتامین E. در پوست بادام وجود دارد. این ویتامین، یکی از انواع آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد. فواید آنتی اکسیدان‌ها در بدن بسیار زیاد است. آنتی اکسیدان‌ها جلوی برخی امراض را می‌گیرد، از جمله: سرطان، بیماری قلبی، فراموشی، آلزایمر، خوب عمل نکردن سیستم ایمنی، آب مروارید چشم (کاتاراکت)، ضعیف شدن ماهیچه‌ها و هم چنین بر سلامتی پروستات اثر می‌گذارند و از تخریب سلول‌ها و DNA جلوگیری می‌کنند.

بادام زمینی،درختی و هندی چه خاصیتی دارند؟
بادام درختی

۳- از گرفتگی عضلانی جلوگیری می‌کند.

بادام دارای منیزیم و پتاسیم است. هنگامی که به مقدار کافی منیزیم در بدن باشد، در خون جریان می‌یابد و اکسیژن و مواد مغذی را سریع‌تر حمل می‌کند و جلوی افزایش ضربان قلب را می‌گیرد. بادام بسیار بیشتر از جو یا حتی اسفناج، منیزیم دارد.

پتاسیم در انقباض عضلات، به جریان درآوردن اعصاب، متعادل کردن فشار خون و عملکرد بهتر قلب نقش دارد.

۴/۱ فنجان بادام دارای ۹۹ میلی گرم منیزیم و ۲۵۷ میلی گرم پتاسیم می‌باشد.

۴- به کاهش وزن کمک می‌کند.

بسیاری از افراد به خاطر افزایش وزن، بادام نمی‌خورند. در حالی که متخصصان تغذیه به این نتیجه رسیده اند، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل می‌خورند، نسبت به آن‌ها که اصلا و یا به ندرت آجیل می‌خورند، بیشتر وزن کم می‌کنند.

۵٫ جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

۶٫ کاهش دهنده قند خون و بیماری دیابت

۷٫ تقویت عملکرد ریه

به طور کلی، بادام جلوی برخی بیمای‌های تنفسی از قبیل: تنگی نفس، برونشیت مزمن و امفیزم (اتساع و بزرگی عضوی در اثر گاز) را می‌گیرد.

سلنیوم، در بادام و آجیل یافت می‌شود. سلنیوم نیز یک آنتی اکسیدان می‌باشد.

۸٫استحکام استخوان‌ها

بادام محتوی مقدار زیادی چربی غیر اشباع و بسیاری از مواد مغذی می‌باشد، از جمله: کلسیم و منیزیم. این عناصر برای استحکام استخوان‌ها استفاده می‌شوند.

منبع:تابناک،چطور،کوکا

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.