ایده‌های زیبا، خلاقانه و شگفت‌انگیز برای نقاشی ظروف

ایده‌های زیبا، خلاقانه و شگفت‌انگیز برای نقاشی ظروف

 

در بین آن‌هایی که دستی به آشپزی دارند مشهور است که غذا قبل از شکم باید چشم شما را سیر کند!

طبیعی است که افراد قبل از این‌که غذایی را بخورند، آن را می‌بینند و شاید ظاهر غذاست که آن‌ها را به خوردن غذایی که حتی بیش از این امتحان نکرده باشند، ترغیب می‌کند.

تزیین غذا یا «گارنیش»، هر چند ساده باعث دلپذیری بیشتر غذا و شوق به خوردن آن به ویژه در کودکان می‌شود. گارنیش‌ها معمولا جدا از جذابیت بصری و چیدمان ظرف غذا، وظیفه کامل کردن طعم و عطر غذا را دارند. این هنر خلاقانه در برگیرنده تکنیک‌ها و ریزه‌کاری‌های خاصی است که غذاها و میوه‌ها را تا حد زیادی اشتهاآورتر می کند و کیفیت غذا را بالا می‌برد.

با برخی از ترفندهای آن آشنا می‌شویم:

ظرف؛ چهارچوب سرو غذا

اگر بشقاب زیادی پر زرق و برق و طرح‌دار باشد، حواس فرد را از خود غذا پرت می‌کند. بشقاب زاویه‌ای یا گوشه‌دار، غذا را مدرن‌تر نشان می‌دهد.

بیشتر سرآشپزها ترجیح می‌دهند از ظرف‌های ساده و سفید برای ارائه بهتر غذا استفاده کنند. انتخاب اندازه درست ظرف را هم نباید نادیده گرفت. ظرف غذا باید با مقدار غذای سرو شده هماهنگ و حدود دو سانت بین غذا و و لبه ظرف فاصله باشد. استفاده از بشقاب و ظروف شکسته هم هرگز توصیه نمی‌شود.

رنگ؛ مهم‌ترین اصل ظرف آرایی

در دنیای تغذیه برخی از رنگ‌ها، اشتها آورند و باعث تحریک غدد بزاقی می‌شوند.

مثلا انتخاب رنگ قرمز برای ظرف غذا موجب تحریک سیگنال‌های ترس انسان و در نتیجه کاهش حجم غذای مصرفی می‌شود.

بشقاب‌های سفید رنگ حس لذیذ بودن را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود شما دیرتر دست از غذا بکشید. انتخاب رنگ به‌جا، در زیباتر به‌نظر رسیدن غذا هم نقش عمده‌ای دارد.

برای مثال سرو ماهی به همراه سس سفید با سیب‌زمینی آب‌پز و گل‌کلم بخارپز شده طعم بی‌نظیری دارد

اما اگر قرار باشد این خوراکی‌های سفید در ظرف سفید چیده شود، یکنواخت و خالی از جذابیت به‌نظر می‌رسد.

سبزیجات؛ حس تازگی در غذا

گیاهان سبز تازه و تمیز این اطمینان را می‌دهد که همه چیز به صورت تازه سرو می‌شود.

همیشه به خاطر داشته باشید از گیاهان سبز در کنار دیگر گیاهان رنگی مانند هویج، فلفل دلمه‌ای رنگی و چغندراستفاده کنید .

منبع،خراسان

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.