اشکنه گوجه سبز

اشکنه گوجه سبز

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”اشکنه گوجه سبز” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

فصل بهار که می شود ، گوجه سبزهای براق در هر میوه فروشی و سر هر کوی برزن به آدم چشمک می زنند .

اما می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشکنه خوشمزه ای هم درست کرد ؟

مواد لازم برای اشکنه گوجه سبز

گوجه سبز :۵۰۰ گرم
شکر:۳ قاشق غذاخوری
پیاز:۳ عدد
روغن:۱۵۰ گرم
شنبلیله:۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ:۴ عدد
آرد سفید :۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه :۱ قاشق سوپخوری
فلفل:به میزان کافی
نمک:به میزان کافی

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز:

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز های خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بعد از طلایی شدن پیازها ،آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
بعد زرد چوبه را هم اضافه کنید. به مخلوط پیاز و آرد سرخ شده حدود ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
بعد از جوش آمدن آب به آنها نمک و فلفل اضافه کنید.تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و به آنها مقداری نمک بپاشید و آرام آرام در مایه اشکنه بریزید .
مدام مواد را هم بزنید تا تخم مرغ ها در یک قسمت بسته نشوند.
هسته گوجه سبز را در بیاورید و داخل اشکنه بریزید تا بپزد .
بعد از پخته شدن گوجه ها شکر را به بقیه مواد اضافه کنید تا اشکنه طعم ملسی بگیرد.پس از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف مورد نظر بریزید.

نکات تکمیلی در مورد اشکنه گوجه سبز

اشکنه گوجه سبز جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
اشکنه گوجه سبز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.