آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی با پختن این میوه

آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی با پختن این میوه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی با پختن این میوه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

انار حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدویروسی و ضد توموری و منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است.

یک عدد انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن شروع به جوشیدن کند و پخته شود. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد.

اجازه بدهید ۲۰ دقیقه انار بپزد. سپس آن را کناری بگذارید تا خنک شود.

انار را باز کنید و آن را غیر از پوست رویی میل کنید. این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را سه شب به صورت پی در پی انجام بدهید. این آنتی بیوتیک قوی هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.