آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

اگر علاقه مند به فالوده شیرازی هستید همراه با تا پایان این طرز تهیه ها باشید تا بهترین انواع طرز تهیه آن را دریافت کنید.

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به ۲ روش مختلف :

به جرات می توان گفت فالوده شیرازی یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی می باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را به این نام می شناسند.

 

این دسر در فصل تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد

دستور تهیه فالوده شیرازی روش اول :
مواد لازم برای فالوده:
مواد لازم مقدار لازم
نشاسته ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۸۰۰ میلی لیتر
آب ۱۵۰ میلی لیتر
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱۴۰ گرم

طرز تهیه فالوده بدون دستگاه:

شربت فالوده :

ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۵ دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود.

طرز تهیه فالوده شیرازی

بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و شربت را به یک کاسه فلزی انتقال دهید، گلاب را به شربت اضافه کرده و آن را برای ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

بعد از اینکه شربت یخ زد آن را بیرون آورده و با چنگال مخلوط کنید و مجدد به فریزر برگردانید.

طرز تهیه فالوده خانگی

رشته فالوده :

نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود .

فالوده شیرازی

نصف دیگر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

مخلوط نشاسته را به آب در حال جوش اضافه کرده و مدام هم بزنید تا حالت جامد پیدا کرده و خمیری شکل شود.

بعد از اینکه خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد شعله را خاموش کنید و خمیر را برای چند ثانیه با همزن بزنید.

فالوده شیرازی

خمیر را تا داغ است داخل قیف بریزید و با ماسوره ای با سوراخ های ریز داخل کاسه حاوی آب و یخ بریزید تا رشته های فالوده آماده شود.

در این روش باید دقت داشته باشید که موقع زدن فالوده ماسوره را حتما داخل آب سرد فرو کنید

تا رشته ها بعد از خارج شدن از قیف خودش را بگیرد.

فالوده شیرازی

بعد از اینکه همه مواد را ماسوره زدید رشته های فالوده را از آب خارج کرده و داخل شربت بریزید و مخلوط کنید.

مخلوط شربت و فالوده مجدد به فریزر برگردانید تا یخ بزند.

فالوده شیرازی

بعد از اینکه فالوده یخ زد آن را از فریزر خارج کرده و با آبلیمو یا آب مربای آلبالو و تمشک سرو نمایید..

فالوده شیرازی

دستور تهیه فالوده شیرازی روش دوم :

مواد لازم برای فالوده شیرازی:
نشاسته:۷۰۰ گرم
آب:یک و نیم لیتر
مواد شربت فالوده:
شکر:۵۰۰ گرم
آب:۷۰۰ سی سی
گلاب:نصف استکان
فالوده شیرازی
طرز تهیه فالوده با دستگاه :

ابتدا نشاسته و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.

مخلوط نشاسته و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید

تا نشاسته خمیری شکل شده و وسط ظرف جمع شود.

دقت داشته باشید که مواد را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد برای این کار ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت زمان لازم است.

در این مرحله خمیر را داخل دستگاه فالوده ساز بریزید

و یک کاسه حاوی آب سرد را در مقابل خروجی دستگاه قرار دهید تا رشته های فالوده داخل آن بریزد و خودش را ببندد.

بعد از اینکه رشته ها آماده شدند آب فالوده را برای چند بار عوض کنید و آب یخ داخل آن بریزید تا کاملا خنک شود.

اگر دستگاه فالوده ساز ندارید میتوانید خمیر را داخل چرخ گوشت بریزید و رشته های فالوده را آماده کنید.

رشته های فالوده را داخل شربت بریزید و بعد از مخلوط کردن با آب لیمو و یا آب مربای آلبالو سرو نمایید.

برای درست کردن شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده و داخل دستگاه بستنی ساز بریزید

تا یخ زده شود.

اما اگر دستگاه بستنی ساز ندارید از این روش استفاده کنید.

ابتدا یک کاسه کوچک را داخل یک ظرف بزرگتر قرار داده

و مابین آن ها را با یخ پر کنید و روی یخ ها کمی نمک بپاشید تا سرمای بیشتری تولید شود.

حالا همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه کوچکتر بریزید و با همزن مرتب هم بزنید تا مواد حالت جامد پیدا کند.

اما روش سوم برای درست کردن شربت به این شکل است

که همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف فلزی بریزید وداخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.

هر نیم ساعت یک بار شربت را از فریزر خارج کرده و کمی هم بزنید

و مجدد به فریزر برگردانید تا بخوبی یخ زده و به شکل دلخواه درآید.

نکات تکمیلی در مورد فالوده شیرازی

فالوده شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰دقیقه میباشد .

فالوده شیرازی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • خانه
  • آشپزی
  • دسر
  • آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه