آموزش بورانی اسفناج،کدو و بادمجان

آموزش بورانی اسفناج،کدو و بادمجان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش بورانی اسفناج،کدو و بادمجان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱٫بورانی اسفناج

مواد لازم :

  • ۳۰۰ گرم اسفناج خام
  • ۱ الی ۱ و ۱/۲ پیمانه ماست چکیده
  • ۱ الی ۲ حبه سیر
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل در صورت تمایل

مراحل تهیه :

ابتدا باید اسفناجمون رو بپزیم میتونیم قبل از پخت اسفناج اونو به اندازه دلخواهمون خورد کنیم و بعد بپزیمش اما از اونجایی که من شخصا دوست ندارم اسفناج داخل بورانی خیلی ریز باشه بدون خورد کردن میپزمشون.

برای پخت اسفناج هم کافیه کف قابلمه فقط کمی حدود ۱/۳ فنجون آب بریزیم (تا از چسبیدن اسفناج به کف قابلمه جلوگیری کنیم) و بعد اسفناج هارو داخل قابلمه بریزیم و در قابلمه هم بذاریم و حرارت رو ملایم کنیم.

خیلی زود و کمتر از ۵ دقیقه اسفناج ها نرم میشن و حجمشون رو از دست میدن و میپزن حالا در قابلمه رو برمیداریم تا آب اضافه اسفناج کشیده بشه.

برای اینکه آب اسفناج راحت تر کشیده بشه کمی با قاشق چوبی همش میزنیم و زیر و روش میکنیم البته نباید بذارین تا اسفناج خیلی خشک بشه همین که خیلی آبکی نباشه آماده است مثل تصویر زیر. حالا شعله رو خاموش میکنیم اجازه میدیم تا اسفناج سرد بشه.

۳۰۰ گرم اسفناج در حدود ۱ پیمانه اسفناج پخته به ما میده.

برای بورانی اسفناج بهتره از ماست چکیده استفاده کنین تا لذیذ تر بشه و من شخصا ماست چکیده ترش رو ترجیح میدم. مقدار ماست هم بسته به سلیقه خودتون میتونین کمتر یا بیشتر بریزین و بهتره ابتدا همه ماست رو مخلوط نکنین تا اگه کم بود بعدا اضافش کنین.

حالا اسفناج سرد شده، ماست، سیر رنده شده، نمک و در صورت تمایل فلفل رو خوب با هم مخلوط میکنیم. البته من مزه سیر رو با بورانی اسفناج بیشتر ترجیح میدیم و اصلا فلفل نمیریزم.

۲٫بورانی کدو

مواد لازم:

  • کدو سبز قلمی
  • ماست خامه ای
  • شوید خرد شده
  • زیره سیاه
  • پنیر خامه ای
  • پودر سیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۲ عدد
  • ۲ پیمانه
  • یک چهارم پیمانه
  • ۲ قاشق چایخوری
  • یک چهارم پیمانه
  • ۱ قاشق چایخوری
  • به مقدار لازم
آموزش بورانی اسفناج،کدو و بادمجان
آموزش بورانی اسفناج،کدو و بادمجان

طرز تهیه:

گام اول: برای تهیه این بورانی، ابتدا باید کدو ها را بدون گرفتن پوست رنده کنید و به ماست خامه ای بیافزایید.
گام دوم: پنیر خامه ای، شوید و پودر سیر، زیره سیاه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
گام سوم: مخلوط را به خوبی هم بزنید و آنرا درون ظرفی زیبا سرو نمایید. بورانی کدوی شما آماده است.
امیدورام از تهیه بورانی کدو لذت برده باشید.

۳٫بورانی بادمجان

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط ۳ عدد
  • ماست چکیده یا پر چرب ۲ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • پودر گردو ۱/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سبزیجات خشک در صورت تمایل

مرحله اول:

بادمجان ها را بشویید و با پوست روی آتش، گاز یا داخل فر قرار دهید و کبابی کنید. برای کبابی کردن در فر لازم است فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی بادمجان ها شیارهای عمیق ایجاد کنید و آنها را در سینی فر بچینید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در فر بماند تا مغز پخت شود. پس از این کار گریل را روشن کنید و اجازه دهید یک طرف کاملا برشته و دودی شود و پس از آن بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم کبابی شود.

مرحله دوم:

یک ظرف گود را با آب سرد پر کنید. بادمجان های کبابی داغ را داخل آب سرد قرار دهید . با این کار به پوست بادمجان شوک وارد می شود و راحت می توانید پس از چند دقیقه پوست را جدا کنید. پس از جدا کردن پوست، بادمجان را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله سوم:

ماست را در طرف بریزید و نمک و فلفل را همراه سیر رنده یا له شده به آن بیافزایید.

مرحله چهارم:

آب بادمجان که گرفته شد آن را به وسیله میکسر یا گوشت کوب له کنید.

مرحله پنجم:

ماست و بادمجان را همراه پودر گردو با هم ترکیب کنید. اگر دوست دارید یک قاشق چایخوری نعناع خشک یا سبزیجات معطر مانند ریحان، ترخون و … به بورانی بادمجان  اضافه کنید تا بورانی بادمجان خوش عطر تری داشته باشید. همچنین می توان مقداری روغن زیتون به ماست و بادمجان اضافه کرد.

منبع:ایران کوک،دونفره،رنگین سفره

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.