آش لپه مخصوص فصل پاییز!

آش لپه مخصوص فصل پاییز!

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آش لپه مخصوص فصل پاییز!” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

اگر طرفدار آش به روش های مختلف هستید پس “آش لپه” را هم امتحان کنید.

ما در اینجا طرز تهیه آن را برای شما تهیه کرده ایم.

مواد لازم برای آش لپه پاییزی

لپه نصف پیمانه
سویا ۱ پیمانه
خرده برنج نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
سبزی آش ۱ کیلوگرم
نعناع و جعفری ۲۰۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
آب به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آش لپه پاییزی

لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته.
پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید.
باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود.
نکته
این طریقه ی پخت گیاهی آش لپه است در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت نیز استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش لپه

آش لپه جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
آش لپه را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.