آش آبلیمو

آش آبلیمو

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آش آبلیمو” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“آش آبلیمو” یکی از انواع آش های ترش مزه است که طرفداران خاص خود را دارد و دارای طرز تهیه ی ساده و آسانی است.

مواد لازم برای آش آبلیمو

برنج:۲۰۰ گرم
سبزی آش: ۱کیلو
گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم
لپه:۳ قاشق غذاخوری
مارچوبه:۲ قاشق غذاخوری
پیاز:۴ عدد بزرگ
روغن، نمک، فلفل، شکر، نعناع خشک:به میزان لازم
آبلیمو:به میزان دلخواه

آش آبلیمو
طرز تهیه آش آبلیمو

ابتدا برنج و لپه را جداگانه بشویید و ۲ عدد از پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید.

سبزی ها را پس از تمیز کردن خوب بشویید و بعد از کشیده شدن آبشان خرد کنید.

سپس قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز های خرد شده را داخل روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

بعد از تفت پیازها به آن ،نمک ، فلفل و لپه شسته شده را به همراه ۴ تا ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند.

بعد از آن برنج را به بقیه مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی پخته شوند و آش لعاب بندازد.

در این فاصله ۲ عدد پیاز مانده را پوست بگیرید و رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ورز دهید

حسابی که گوشت را ورز دادید آن را به صورت توپ های کوچک به اندازه یک فندق در بیاورید و بعد از حدود ۲۵ دقیقه پختن برنج ، گوشت های گلوله شده را داخل آش بریزید.

سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه گوشت و سبزی با بقیه مواد بپزند.

بعد از اینکه مواد کنار هم مزه دار شدند آب لیمو ، شکر و مارچوبه را هم به آش اضافه کنید و منتظر بمانید تا آش کاملا جا بیفتد.

هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.برای تزیین آش میتوانید از نعناع داغ و کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد آش آبلیمو

آش آبلیمو جزو آش و حلیم میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .

آش آبلیمو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.